Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Zentanglen of Doodlen letter op canvas.

Kom en doe mee aan onze “Letter op Canvas Zentangle/ Doodle workshop”, waar we samen de eerste letter van je naam op een prachtig doek van ongeveer 29×29 cm gaan zetten en kleurrijk versieren met zentagle/doodles in de stijl die jij mooi vindt.

Zentangle en Doodle zijn beide vormen van tekenen die bekend staan om hun ontspannende en creatieve karakter. Hier is een omschrijving van beide technieken:

  1. Zentangle: Zentangle is een vorm van tekenen die draait om het creëren van herhalende patronen, ook wel tangles genoemd. Het concept achter Zentangle is eenvoudig: met behulp van simpele lijnen, stippen en vormen maak je kleine, gestructureerde kunstwerken op een stuk papier of doek. Deze tangles worden meestal zwart-wit getekend met een fijne pen, wat zorgt voor een strak en gestileerd uiterlijk. Zentangle richt zich op het bereiken van een meditatieve en ontspannen staat tijdens het tekenproces, waarbij de focus ligt op mindfulness en het genieten van het moment.
  2. Doodlen: Doodlen is een informele tekenstijl die vaak bestaat uit het tekenen van willekeurige lijnen, krabbels en patronen zonder vooropgezet plan. Doodles zijn meestal eenvoudige tekeningen die op intuïtieve wijze worden gemaakt, vaak tijdens vergaderingen, telefoongesprekken of andere situaties waarbij iemand zijn of haar handen bezig wil houden. Doodling wordt gezien als een creatieve uitlaatklep en een manier om de geest te ontspannen en af te leiden. Het kan variëren van eenvoudige vormen en abstracte patronen tot meer gedetailleerde tekeningen en zelfs het toevoegen van woorden of berichten.

We zorgen voor alle benodigde materialen, zodat je je alleen maar hoeft te concentreren op je kunstwerk. Bovendien zullen we ervoor zorgen dat er koffie en thee, samen met wat lekkers is om je energie op peil te houden terwijl je aan je meesterwerk werkt.

Deze workshop is een geweldige gelegenheid om nieuwe technieken te leren, je artistieke vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben in een gezellige en ontspannen omgeving. Bovendien is het resultaat een uniek kunstwerk dat een persoonlijke betekenis heeft voor jou.

De Kosten van de workshop bedragen € 27,50 per persoon en je bent ongeveer 3 uur bezig.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!