Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Zeepaard met schelpen maken

Kom en ontdek deze unieke workshop “Zeepaard versieren met schelpen”! 

Tijdens deze workshop krijg je de kans om een mdf zeepaard van 60 cm om te toveren tot een waar kunstwerk. We beginnen met het schilderen van het zeepaard in een basiskleur naar keuze. Laat je creativiteit de vrije loop en kies de kleur die jou het meest aanspreekt! Vervolgens komt het echte plezier: het versieren van het zeepaard met schelpen volgens je eigen ontwerp.

Geen zorgen, we zorgen voor alle materialen die je nodig hebt, inclusief een leuk assortiment schelpen. Of je nu wilt pronken met een elegant patroon of een levendige mix van kleuren en vormen wilt creëren, de keuze is helemaal aan jou. 

De workshop duurt ongeveer 3 uur, genoeg tijd om je meesterwerk te voltooien en te genieten van het creatieve proces. De kosten bedragen €35,00 per persoon, inclusief alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor de workshop. Daarnaast zorgen we ervoor dat je tijdens de workshop kunt genieten van een heerlijk kopje thee of koffie, vergezeld van wat lekkers om de ervaring compleet te maken.

Lijkt deze workshop je heel leuk maar kan je deze dag niet. Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!