Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

WORKSHOPS

Creatieve workshops

Welkom bij Sleutelen aan je toekomst, waar we creatieve workshops organiseren voor mensen van alle leeftijden en interesses. Onze missie? Mensen op een ontspannen en inspirerende manier verbinden, terwijl we samen prachtige creaties maken en herinneringen maken.

In onze workshops draait het allemaal om het ontdekken van nieuwe vaardigheden en het verkennen van je creatieve potentieel. Of je nu graag je handen vuil maakt, wil werken met kleurrijke kleuren, de schoonheid en mogelijkheden van het wolvilten wilt verkennen, of je artistieke talent wil uiten tijdens het maken van feestelijke kerststukjes en decoraties, wij bieden een uitgebreide reeks activiteiten aan die je verbeeldingskracht zal stimuleren.

Het hart van onze organisatie wordt gevormd door de teamleden van Sleutelen aan je toekomst. Sleutelen aan je toekomst zet de organisatie rondom deze creatieve workshops in om deze teamleden ondersteuning te bieden/ te helpen bij activering, vermindering van eenzaamheid, ontwikkeling van creativiteit. Daarnaast kan men door het mee organiseren en uitvoeren van de workshops ook werken aan arbeidsvaardigheden en re-integratie.

Onze deuren staan ​​wijd open voor iedereen die verlangt naar een gezellige ochtend, middag of avond vol kunstzinnig plezier. Jong of oud, beginner of ervaren kunstenaar – iedereen is welkom om deel te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten. En waarom zou je niet je vrienden, vriendinnen of collega’s uitnodigen om samen met jou deel te nemen? Vanaf slechts vier personen kun je zelfs je eigen datum en tijd voor een workshop kiezen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op via het handige contactformulier op onze website.

 Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!