WORKSHOPS

Creatieve workshops

Nog even aan dan gaan we weer van start!

Het ziet er naar uit dat we vanaf september weer gaan starten met onze workshops. 

Houd onze website in de gaten!

Sleutelen aan je toekomst organiseert sociale creatieve workshops met een grote verscheidenheid aan activiteiten die mensen vooral op een ontspannende wijze met elkaar verbindt. Denk hierbij aan het maken van kerststukjes/ decoraties, schilderen met verschillende technieken of wol vogeltjes maken. Maar ook een cursus omgaan met Facebook of Line dancen .

We proberen hierbij zoveel mogelijk in te springen op de behoefte van onze doelgroepen.

Bij een deel van onze deelnemers kunnen de workshop activiteiten ondersteuning bieden bij het werken we aan activering, vermindering van eenzaamheid, ontwikkeling van creativiteit, leren van de Nederlandse taal en integratie. Daarnaast kan men door het mee organiseren en uitvoeren van de workshops ook werken aan arbeidsvaardigheden en re-integratie.

Natuurlijk komen deelnemers ook gewoon om een gezellige middag te hebben en nieuwe mensen te leren kennen.

We willen graag dat onze workshops en andere activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn. We proberen dan de deelname prijs van onze sociale workshops zo laag mogelijk te houden.

Financiën mogen hierbij geen drempel zijn om mee te kunnen doen. Om die reden hebben we dan ook de Stichting Sleutelen aan je Crea (c) tiviteit opgericht. Vanuit deze Stichting kunnen we voor diegene die anders niet aan onze sociale-en creatieve activiteiten deelnemen omdat zij andere financiële prioriteiten hebben deelname toch mogelijk maken.

De samenwerking met partners zoals GGZ, Werkplein, Surplus, De Huiskamer van Zevenbergen, de Antoniushoeve en het Trefpunt te Zevenbergen zorgt ervoor dat mensen de weg naar onze activiteiten kunnen vinden en we gezamenlijk hun participatie mogelijk maken.

Nieuwe WORKSHOPS

No Events Found...