Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Workshop naaldvilten bijenkorf

Workshop naaldvilten: Maak je eigen bijenkorf

Welkom bij onze creatieve zomer workshop naaldvilten bijenkorf! Tijdens deze workshop leer je hoe je een prachtige bijenkorf van ongeveer 12 cm maakt.

Naaldvilten is een bijzondere techniek waarbij je met een speciale naald met weerhaakjes losse wolvezels samenprikt tot een stevige vorm. Het is een rustgevende en creatieve bezigheid, perfect om even helemaal in op te gaan.

Wat kun je verwachten?

  • Duur: Ongeveer 2,5 uur
  • Kosten: € 30,00 per persoon, inclusief alle benodigde materialen en onbeperkt koffie en thee met wat lekkers.
  • Locatie: Onze gezellige Creatieve Cadeauwinkel in Zevenbergen

Tijdens de workshop krijg je stap-voor-stap begeleiding en heb je de beschikking over een groot assortiment wol in alle mogelijke kleuren. Je hoeft zelf niets mee te nemen, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt.

Een creatieve uitdaging voor volwassenen: Deze workshop is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe creatieve ervaring. De techniek en materialen zijn zorgvuldig gekozen om een prettige en leerzame ervaring te bieden voor iedereen.

Je kunt de workshop boeken voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Kom samen met vrienden, familie of collega’s en beleef een creatieve en ontspannen middag. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van naaldvilten in onze sfeervolle winkel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!