Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Workshop decoupage Sint Jacobsschelpen

Workshop decoupage: Decoreren met Sint-Jacobsschelpen

Welkom bij onze creatieve workshop decoupage! Tijdens deze workshop leer je de kunst van decoupage en decoreer je drie prachtige Sint-Jacobsschelpen.
Decoupage is een veelzijdige techniek waarbij je papier, wij gebruiken servetten, aanbrengt op een oppervlak en het afwerkt met verschillende lagen vernis voor een mooi en duurzaam resultaat.

Wat kun je verwachten?

  • Duur: Ongeveer 2 uur
  • Kosten: € 30,00 per persoon, inclusief alle benodigde materialen en onbeperkt koffie of thee met wat lekkers
  • Locatie: Onze gezellige Creatieve Cadeauwinkel in Zevenbergen

Tijdens de workshop krijg je stap-voor-stap begeleiding en heb je de beschikking over mooie materialen en een ruime keus uit dessins om je schelpen om te toveren tot unieke kunstwerken. Je hoeft zelf niets mee te nemen, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt.

Een creatieve uitdaging voor volwassenen: Deze workshop biedt een leuke en uitdagende ervaring voor volwassenen. Ontsnap even aan de dagelijkse routine en ontdek je creatieve kant in een ontspannen omgeving.

Kom samen met vrienden, familie of collega’s en beleef een paar inspirerende en ontspannen uren met elkaar. Boek vandaag nog deze workshop en ontdek de magie van decoupage in onze sfeervolle winkel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!