Adres

Noordhaven 98, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Silhouette op elpee dotten met stiptechniek.

Welkom bij onze werkplaats elpee beschilderen met de dottechniek, ook wel bekend als de stiptechniek!

Tijdens deze workshop word je begeleid door een van onze creatieve medewerksters terwijl je aan de slag gaat om je eigen unieke creatie te maken met behulp van speciale stippennen en sdotstokjes. De dot/stiptechniek kan worden toegepast op verschillende materialen en is zowel leuk als rustgevend om te doen.

In deze specifieke workshop zul je werken op een elpee. Je krijgt de mogelijkheid om een ​​silhouet in te vullen of te omlijsten met stippen of dots. We hebben enkele voorbeelden die je kunt volgen, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen ideeën en invulling te geven. Ervaring met deze technieken is niet vereist, dus je kunt met een prachtig werk naar huis gaan.

Alle benodigde materialen worden door ons verzorgd. Daarnaast zorgen wij voor koffie en thee met wat lekkers. Als je speciale wensen hebt voor de workshop om deze voor jouw gezelschap op een andere manier om vorm te geven, staan ​​we open voor suggesties en denken we graag met je mee.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en het bedrag € 30,00 per persoon.

Kom en ontdek de artistieke mogelijkheden van de dot/stiptechniek terwijl je je eigen unieke kunstwerk maakt op een elpee. Schrijf je in en maak van deze workshop een creatief en ontspannen avontuur!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!