Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Pompoen schilderen en/of pimpen.

Welkom bij onze workshop “Versier een echte pompoen”!

Tijdens deze creatieve sessie krijg je de kans om een echte pompoen te transformeren door hem te verven en/of te pimpen met allerlei leuke decoraties. Hoewel de workshop nu al te boeken is, zal deze pas plaatsvinden in de herfst. Dit komt omdat we werken met verse pompoenen die op dat moment volop verkrijgbaar zijn.

Bij aanvang van de workshop ontvang je een echte pompoen van tussen de 20 en 30 cm groot. Mocht je graag een grotere pompoen willen, dan is dat mogelijk, maar laat het ons dan van tevoren weten. Houd er rekening mee dat de prijs dan iets hoger zal zijn, maar we zullen dit uiteraard met je bespreken. Omdat de pompoenen natuurlijke producten zijn, kunnen ze qua grootte en vorm variëren.

Het unieke aan deze workshop is dat we de pompoenen niet open zullen snijden of leeghalen. In plaats daarvan krijg je de kans om je pompoen te beschilderen en/of te pimpen met verschillende leuke decoraties, geheel naar jouw smaak. Je kunt ervoor kiezen om een pompoen te beschilderen in een thema, zoals Halloween, maar je kunt ook een meer elegante en chique uitstraling creëren. Alles is mogelijk en we moedigen je aan om je creativiteit de vrije loop te laten.

Om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om je pompoen te verven en te pimpen, zullen wij alle benodigde materialen verzorgen. Daarnaast bieden we je ook een lekker kopje koffie of thee aan, samen met wat lekkers om van te genieten tijdens de workshop. Mocht je graag wat extra’s willen toevoegen aan de ervaring, laat het ons dan weten bij je aanvraag. We zullen ons best doen om aan je wensen tegemoet te komen.

Kortom, deze workshop biedt je de gelegenheid om je eigen unieke pompoen te creëren zonder hem open te snijden. Laat je verbeelding de vrije loop en versier je pompoen op een manier die jou aanspreekt. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en een geweldige tijd te hebben tijdens deze herfstige workshop!

De kosten van deze workshop zijn €35,00 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.
Aan deze workshop mogen ook kinderen meedoen vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!