Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Pompoen natvilten.

Welkom bij onze gezellige workshop waarin we samen een leuke pompoen gaan natvilten!

Onder begeleiding van onze ervaren viltster zullen we ontdekken hoe we met water, zeep en wol een prachtige pompoen kunnen creëren.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de techniek van natvilten, een ambachtelijke en creatieve bezigheid waarbij je wol transformeert tot een stevig en vormbaar materiaal. We zullen werken met hoogwaardige wol, zodat je eenvoudig kunt beginnen aan je pompoen.

De viltster zal je stap voor stap begeleiden bij het proces. We beginnen met het kiezen van de juiste kleuren wol die passen bij de pompoen. Vervolgens gaan we aan de slag met water en zeep, waarbij we de wol nat maken. Door voorzichtig te wrijven, vouwen en rollen, zullen de vezels samenvoegen en een stevige structuur vormen.

Na het vormgeven van de pompoen, kunnen we creatief zijn met het toevoegen van details zoals een steel of design. De viltster zal handige tips en trucs delen om je pompoen er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Het is een geweldige kans om je eigen unieke pompoen te creëren, die perfect past bij de herfst- of Halloween-sfeer.

Natuurlijk hoort er bij deze creatieve activiteit ook ontspanning en gezelligheid. Tijdens de workshop zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie of thee, vergezeld van wat lekkers. Neem even een pauze, geniet van de smaken en knoop een praatje aan met mededeelnemers.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je zelfgemaakte pompoen, een prachtig kunstwerk dat je met trots kunt tonen. Bovendien zul je de basistechnieken van natvilten hebben geleerd, waardoor je in de toekomst nog meer creatieve projecten kunt maken.

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als ervaren vilters. Dus nodig je vrienden, familie of collega’s uit en kom samen genieten van een ontspannende en creatieve middag waarin we de magie van natvilten ontdekken.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij onze workshop waar je een leuke pompoen gaat natvilten!

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 35,00 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!