Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Natvilten vogelnest of plukbal van wol

Workshop Natvilten:

Maak een vogelnest met 1 gat en stokje of een vogelplukbal met meerdere gaten en gevuld met losse wol.

Welkom bij onze creatieve workshop natvilten vogelnest of plukbal! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met water, zeep, wol om prachtige vogelnesten en vogelplukballen te maken. Onder begeleiding van onze viltster leer je stap voor stap hoe je een uniek vogelnest of plukbal kan maken. De vogelplukbal maken we met meerdere gaten, zodat de vogels de extra wol die je in de bal plaatst eruit kunnen halen om hun eigen nestje te bouwen.

Tijdens deze workshop ontdek je de techniek van het natvilten waarbij wol verandert in een stevig en duurzaam materiaal. Je leert hoe je wolvlies kunt vormen en vilt kunt maken door het te bewerken met water en zeep.

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze viltster zal je begeleiden en voorzien van alle benodigde materialen en instructies. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen unieke vogelnest met één gat en stokje, en een vogelplukbal met meerdere gaten, klaar om de vogels in je tuin te verwelkomen.

Natuurlijk zorgen wij voor een gezellige sfeer. Tijdens de workshop kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

De kosten van deze workshop zijn € 35,00 p.p. voor een vogelnest en € 37,50 p.p. voor een plukbal.

Vanaf 4 personen kunt u een eigen workshop boeken.

Extra informatie:

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!