Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Naaldvilten wereld in een kopje

Heb je ooit de betovering van een miniatuurwereld ervaren? Ben je gefascineerd door het creëren van prachtige kunstwerken met je eigen handen? Dan hebben we iets speciaals voor jou!

Wij nodigen je uit voor een unieke workshop waarin we een betoverend miniatuur wereldje van wol gaan creëren, rechtstreeks in een charmant kopje. Dit is jouw kans om je artistieke vaardigheden te verkennen en te genieten van een ontspannen en creatieve middag.

Tijdens de workshop zullen we je kennis laten maken met de kunst van het naaldvilten. Misschien heb je er al eens van gehoord, maar zo niet, maak je geen zorgen! Naaldvilten is een prachtige techniek waarbij je met behulp van speciale naalden losse wolvezels in elkaar steekt om zo vormen te creëren. Het is een magisch proces waarbij je zachte wol transformeert tot levendige kunstwerken.

Maar dat is nog niet alles! We zorgen ervoor dat alle materialen voor je klaarliggen, inclusief een scala aan kleurrijke wol en een kopje. We willen dat je je volledig kunt concentreren op je creatieve reis, zonder je zorgen te maken over het verzamelen van de benodigdheden. Maar wil je je eigen kopje meenemen dat mag dat natuurlijk altijd.

En wat is er beter dan creativiteit combineren met gezelligheid? Tijdens de workshop bieden we je heerlijke koffie en thee met wat lekkers aan.

Ontspan, geniet en laat je inspireren terwijl je samen met gelijkgestemde mensen aan je kunstwerk werkt.

Dus, of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe creatieve uitlaatklep, deze workshop is voor jou! Kom en ontdek de magie van naaldvilten en creëer je eigen prachtige miniatuur wereldje in een kopje.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 30,00 per persoon.

Kom met ons mee op deze betoverende reis van creativiteit en ontdekking. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gezellige workshop!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!