Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Naaldvilten paashaas of paaskip

Workshop Naaldvilten: Creëer je eigen Paashaas of Paaskip!

Wil je graag kennismaken met de fascinerende kunst van naaldvilten en tegelijkertijd iets leuks maken voor Pasen? Sluit je dan aan bij onze workshop Naaldvilten: Paashaas of Paaskip. Onder begeleiding van een ervaren viltster leer je de basisprincipes van naaldvilten en ga je naar huis met een prachtig zelfgemaakt Paashaas of Paaskip.

Tijdens deze workshop gaan we werken met wol in vlies en speciale naalden, waarmee we de wol in elkaar kunnen laten vervilten. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die naaldvilten biedt om unieke en expressieve creaties te maken.

Geen ervaring met vilten? Geen probleem! Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze viltster zal je stap voor stap begeleiden en je alle technieken en tips geven die je nodig hebt om een prachtige Paashaas of Paaskip te maken. Het maakt niet uit of je ervaren bent in handwerk of helemaal nieuw bent in de wereld van vilten; iedereen kan met iets moois naar huis gaan.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur, zodat je voldoende tijd hebt om je creatieve vaardigheden te ontdekken en je eigen paasfiguur tot leven te brengen. De kosten bedragen slechts €27,50 per persoon, inclusief alle benodigde materialen. Daarnaast zorgen we voor een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers om je energie op peil te houden tijdens het vilten.

Dus, grijp deze kans om je creatieve kant te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en iets unieks te maken voor Pasen. Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop Naaldvilten: Paashaas of Paaskip en bereid je voor op een ochtend (of middag) vol plezier, ontspanning en viltplezier.

 

 
 
 
 

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!