Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Muisje naaldvilten

Heb je altijd al willen leren hoe je prachtige creaties kunt maken met wol en naalden? Zo ja, dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Wij nodigen je graag uit voor een unieke en gezellige workshop waarin we samen een schattige muis gaan maken met behulp van de naaldvilttechniek.

Tijdens deze workshop zullen we je stap voor stap begeleiden bij het creëren van een schattig muisje. We beginnen met het opbouwen van het muisje op een klein frame, waarna we het frame zorgvuldig door te naaldvilten bekleden met zachte schapenwol. Vervolgens ga je verder aan de slag om het muisje zijn eigen unieke uitstraling te geven.

Maak je geen zorgen over de materialen, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om je creatie tot leven te brengen.

Natuurlijk voorzien we je tijdens deze workshop van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers.

Of je nu al wel wat ervaring in het vilten hebt of nog nooit eerder naaldvilten hebt geprobeerd, deze workshop is geschikt voor iedereen! Onze ervaren viltster staat klaar om je te helpen en te inspireren tijdens het hele proces.

Klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en een schattig muisje te maken dat je kunt koesteren? Boek dan snel een workshop via onze website of in de winkel.

De kosten van deze workshop bedragen € 30,00 per persoon.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een gezellige en inspirerende middag te beleven vol wol, naalden en creativiteit.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!