Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Kerstworkshop: kerstbal naaldvilten.

elkom bij onze kerstworkshop!

Tijdens deze workshop gaan we je de basisbeginselen van het naaldvilten leren en je zult je eigen kerstbal kunnen maken met behulp van losse wol. We hebben een aantal voorbeelden ter inspiratie, maar je bent ook meer dan welkom om je eigen ideeën uit te werken.

Naaldvilten is een creatieve techniek waarbij je losse wolvezels samenperst en vorm geeft met behulp van een speciale naald met weerhaakjes. Deze naald zorgt ervoor dat de vezels in elkaar grijpen en een stevige structuur vormen. Het is een ontspannende en tegelijkertijd boeiende activiteit waarbij je je eigen unieke kerstdecoratie kunt creëren.

Tijdens de workshop zullen we beginnen met een korte introductie van de materialen en technieken die we gaan gebruiken. We zullen je laten zien hoe je de wol kunt prepareren en de basisvorm van de kerstbal kunt maken. Daarna zul je stap voor stap leren hoe je de losse wol kunt aanbrengen en vorm kunt geven met de naald. We zullen verschillende kleuren wol beschikbaar hebben, zodat je je kerstbal naar eigen smaak kunt versieren.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen handgemaakte kerstbal, die je kunt gebruiken als unieke decoratie voor je kerstboom of als een speciaal cadeau voor iemand anders. Naast het plezier van het maken van je eigen kunstwerk, zul je ook waardevolle vaardigheden opdoen in naaldvilten die je in de toekomst kunt toepassen.

De workshop is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om mee te doen, maar we vragen wel dat zij onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Het is een geweldige gelegenheid voor families om samen creatief bezig te zijn en in de kerstsfeer te komen.

Terwijl je geniet van het maken van je kerstbal, zorgen wij voor een gezellige sfeer. We bieden koffie en thee aan, vergezeld van wat lekkers om van te genieten. Je kunt ontspannen, kletsen met mededeelnemers en inspiratie opdoen.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 27,50 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

 

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!