Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Kerstworkshop: dotten deurhanger rendier of sneeuwvlok 35 cm.

Workshop deurhanger met sneeuwvlok of rendier schilderen met dot/stiptechniek

Kom in de kerststemming tijdens onze betoverende Kerst dot/stip Workshop! Samen gaan we een prachtige MDF-ring van 35 cm doorsnede waaruit een sneeuwvlok od rendierkop is uitgelaserd beschilderen met de dot/stiptechniek.

Deze unieke techniek, bekend als de dot/stiptechniek, geeft een prachtig resultaat en zorgt voor een magische sfeer in je kerstdecoratie.

Tijdens deze gezellige avondworkshop van ongeveer 3 uur, leer je stap voor stap hoe je met behulp van speciale dotstokjes en stippennen de perfecte stippen kunt plaatsen om je sneeuwvlok of rendier te versieren. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door het proces, van het kiezen van de juiste kleuren tot het plaatsen van de stippen. Maak je geen zorgen over materialen, want wij zorgen voor alles wat je nodig hebt!

Om het helemaal in stijl te bewaren, serveren we heerlijke koffie en thee met smakelijke lekkernijen die passen bij de kerstsfeer. Deze betoverende workshop kost slechts €32,50 per persoon. Houd er rekening mee dat als je deze workshop met een groepje wilt boeken we een levertijd van 3 weken op de materialen hebben. Wacht dus niet te lang met het boeken van jullie kerstworkshop.

Wees er snel bij en creëer je eigen unieke kerstschat. Boek nu je eigen Kerst dot/stip workshop en maak je feestdagen nog specialer met een prachtige zelfgemaakte decoratie.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!