Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Kerstworkshop: deurhanger van grote dennenappels maken.

Mini Kerstworkshop deurhanger van grote dennenappels maken.

Tijdens deze gezellige workshop dompelen we ons onder in de kerstsfeer en brengen we de natuurlijke schoonheid van het seizoen tot leven door prachtige deurhangers te maken van grote dennenappels. Geen zorgen, we hebben er al voor gezorgd dat er geen ondeugende beestjes in zitten door de dennenapples in de oven te drogen!

Een keur aan linten en schitterende decoratiematerialen staan tot onze beschikking, zo kun je jouw eigen artistieke kant laten zien terwijl je deze dennenappels omtovert tot schitterende kerstdecoraties.

Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigde materialen. Bovendien kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee en smakelijke lekkernijen, allemaal geheel in kerststijl.

Wat is er nu leuker dan gezellig cretief met kerst bezig zijn terwijl je geniet van het gezelschap van gelijkgestemde kerst liefhebbers?

De kosten van deze korte workshop zijn € 25,00 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Let op: er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!