Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

MDF figuren beschilderen met dot/stiptechniek.

Welkom bij onze creatieve workshop waarin je kennis maakt met de fascinerende wereld van de dottechniek, ook wel bekend als de stiptechniek. Onder begeleiding van een van onze ervaren medewerksters ga je aan de slag om jouw eigen unieke creatie te maken door gebruik te maken van speciale stippennen en dotstokjes.

Dotten is een ontwikkelde techniek die op verschillende materialen kan worden toegepast en het is niet alleen leuk om te doen, maar ook rustgevend. Tijdens deze workshop krijg je de mogelijkheid om uit diverse MDF-figuren te kiezen die we speciaal voor jou op voorraad hebben. We hebben een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken als inspiratie, maar je bent ook vrij om je eigen creatieve invulling te geven aan het ontwerp.

Je hebt geen ervaring nodig met deze technieken om mee te kunnen doen aan de workshop. Onze begeleider zal je stap voor stap uitleggen hoe je te werk kunt gaan, zodat je met een prachtig kunstwerk naar huis gaat, je ervaringsniveau.

Natuurlijk zorgen wij voor alle materialen die je nodig hebt, inclusief de stippennen en dotstokjes. Daarnaast voorzien we je van koffie, thee en wat lekkers, zodat je tijdens het maken van je kunstwerk kunt genieten van een heerlijk drankje.

Mocht je specifieke wensen hebben van de workshop op een andere manier die je wilt vormgeven, dan staan ​​we open voor jouw ideeën. We horen graag van je en denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw workshop helemaal ervaring naar wens is.

Kortom, kom gezellig langs bij onze workshop MDF Figuur Beschilderen met de Dottechniek en ontdek jouw creatieve talenten in een ontspannen en inspirerende omgeving. We kijken gelijktijdig uit om samen met jou een uniek kunstwerk te maken!

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 30,00 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!