Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Hollandse meester schilderen/met decoupage

Ontdek de magie van de Hollandse meesters tijdens onze unieke workshop: “Hollandse meester op doekje schilderen”. Een ervaring waarbij we twee technieken combineren om jouw eigen meesterwerk op een prachtig doekje van 20 x 20 cm te creëren.

We beginnen met het toepassen van de decoupagetechniek, waarbij je de basis legt voor jouw meesterwerk. Daarna zetten we de volgende stap en ga je schilderen. Door het samenspel van deze twee technieken kan iedereen naar huis gaan met een persoonlijke vertaling van een Hollandse meester. Wil je het beroemde “Melkmeisje” vereeuwigen, of juist een schilderij in de stijl van Van Gogh of Vermeer zoals “Het meisje met de parel”? De keuze is aan jou! We hebben een ruime selectie meesterwerken waar je uit kunt kiezen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur, waarin we je begeleiden bij elke stap van het creatieve proces. Geen ervaring met deze technieken? Geen probleem! Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je met trots je eigen meesterwerk mee naar huis neemt.

Deze bijzondere workshop kost slechts €30,00 per persoon, inclusief alle benodigde materialen. En omdat we weten dat creativiteit energie kost zorgen wij natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers.

Klaar om je artistieke kant te ontdekken en een stukje Hollandse meesterschap te ervaren? Boek nu een workshop “Hollandse meester op doekje schilderen”.
Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!