Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Gekke dieren op doek.

Welkom bij de workshop “Gekke dieren schilderen”!

Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen unieke “Gekke dier” kunstwerk te maken? We hebben een overvloed aan dierlijke vrienden waar je uit kunt kiezen, zoals struisvogels, koeien, leeuwen, varkens en nog veel meer!

Deze workshop is geschikt voor zowel volwassenen. Maar ook te boeken voor volwassenen samen met kinderen vanaf 8 jaar. Het is een geweldige kans om quality time door te brengen met je (klein)kinderen terwijl je samen aan een leuke creatieve activiteit werkt.

Gedurende ongeveer 2,5 uur zullen we je begeleiden bij het schilderen van je eigen “Gekke dier” meesterwerk. Geen schilderervaring nodig – onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap door het proces leiden en je waardevolle tips en trucs geven om je kunstwerk tot leven te brengen.

We zorgen voor alle materialen die je nodig hebt, inclusief verf, penselen, canvas en meer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het meenemen van je eigen schilders benodigdheden. We willen dat je je volledig kunt concentreren op het ontdekken van je innerlijke artiest en het genieten van de workshop.

Om ervoor te zorgen dat je tijdens de workshop voldoende energie houdt zorgen wij voor koffie en thee met wat lekker. Neem dus gerust af en toe een pauze om te ontspannen, bij te praten met mededeelnemers en nieuwe vrienden te maken.

Na afloop van de workshop ga je niet alleen naar huis met je eigen unieke “Gekke dier” kunstwerk, maar ook met nieuwe vaardigheden, inspiratie en mooie herinneringen aan een gezellige en creatieve middag.

De kosten van deze workshop zijn € 27,50 per persoon incl alle benodigde materialen en koffie en thee met wat lekkers.

Schrijf je in, breng je enthousiasme en verbeeldingskracht mee en we zorgen ervoor dat je een fantastische tijd hebt. We kijken ernaar uit om samen met jou te schilderen en onze gekke dieren tot leven te brengen!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!