Adres

Ambachtsgang 6, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Engel maken van lontwol.

Workshop: Engel maken van lontwol

Welkom bij onze creatieve workshop waarin we lontwol gaan transformeren tot een prachtige engel! Of het nu voor Kerstmis, de lente of een ander seizoen is, we gaan samen aan de slag om unieke engelen te creëren. In deze tekst zullen we uitleggen wat lontwol is en bespreken we de mogelijkheden voor thema’s.

Lontwol is een zacht en vezelachtig materiaal dat wordt verkregen door het kammen en in lagen leggen van schapenwol. Het is een ongesponnen en langgerekt garen dat gemakkelijk te bewerken is. Lontwol behoudt zijn natuurlijke vorm en structuur, waardoor het perfect is voor het maken van diverse ambachtelijke projecten, zoals onze engelen.

Tijdens de workshop zorgen wij voor alle benodigde materialen. We hebben een ruime selectie aan lontwol in verschillende kleuren beschikbaar, zodat je jouw engel geheel naar eigen smaak kunt samenstellen.

De kosten van de workshop bedragen € 30,00 per persoon. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. We zorgen ervoor dat er voldoende koffie, thee en wat lekkers aanwezig is, zodat iedereen comfortabel kan werken en genieten van een gezellige sfeer.

Qua thema’s zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt ervoor kiezen om engelen te maken die perfect passen bij de kersttijd, met traditionele rode en groene tinten en glinsterende details. Als je de workshop in de lente wilt volgen, kunnen we engelen maken met zachte pastelkleuren en bloemige accenten. En natuurlijk kunnen we engelen maken die het hele jaar door als decoratie kunnen dienen, met thema’s zoals seizoenen, natuur of fantasie.

Tijdens de workshop zullen we stap voor stap de technieken en vaardigheden uitleggen die nodig zijn om een prachtige lontwol engel te maken. Onze ervaren viltster staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je zelfgemaakte engel, een uniek kunstwerk dat een vleugje magie aan je interieur zal toevoegen.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!