Adres

Noordhaven 98, Zevenbergen

Geopend van dinsdag tot en met

zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefoon

Creatief Café

Creatief Café!

We zijn weer begonnen met het Creatief Café in de Creatieve Cadeauwinkel.

Het Creatief Café is dé plek waar creativiteit en gezelligheid samenkomen. We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan deze gezellige samenkomst.
Bij het Creatief Café draait alles om het gezellig samenzijn terwijl je bezig bent met jouw creatieve werk. Of het nu gaat om een haakwerk, schilderwerk, naaldvilten of een kleurplaat, het maakt niet uit. Breng gewoon jouw eigen creatieve project mee en ga bij ons aan de slag.

Wij stellen de ruimte beschikbaar, zorgen voor een gezellige sfeer en trakteren op twee kopjes thee of koffie met wat lekkers. Voor dit alles vragen we slechts een bescheiden bijdrage van € 5,00 per persoon per keer.

Mocht je thuis nog niet over de nodige creatieve benodigdheden beschikken, geen zorgen! In onze hobbyhoek kun je alles kopen wat je nodig hebt, maar dat hoeft natuurlijk niet!

We willen graag weten hoeveel van jullie geïnteresseerd zijn in het Creatief Café.
Als het idee van gezellig samenkomen en creatief bezig zijn je aanspreekt, kun je je inschrijven voor de geïnteresseerden lijst op onze workshopwebsite: www.workshopzevenbergen.nl.

Zodra de data voor het Creatief Café bekend zijn, sturen we je een e-mail en als je dan zin en tijd hebt kun je je inschrijven.
Voorlopig hebben we de Creatief Café bijeenkomsten gepland op donderdagochtend en zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. We staan echter open voor jullie feedback en horen graag of er voorkeur is voor andere dagen of tijden.
Jouw input is belangrijk voor ons!

Laten we samen de wereld een stukje gezelliger en creatiever maken in ons Creatief Café. We hopen jullie daar te zien!

Met creatieve groeten,

Paula en Esther van de Creatieve cadeauwinkel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!