Taartpunt van droogbloemen maken

Wij nodigen jullie graag uit voor een unieke en creatieve workshop: het maken van een prachtige taartpunt van droogbloemen op een onderbord. Ben je geïntrigeerd door de schoonheid van droogbloemen en wil je leren hoe je ze op een creatieve manier kunt verwerken? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens deze bijzondere sessie zullen we je begeleiden bij het maken van een kunstwerk van delicate droogbloemen. We zorgen uiteraard voor alle materialen die je nodig hebt, inclusief een assortiment van zorgvuldig geselecteerde droogbloemen in prachtige kleuren en texturen. Of je nu een beginnende bloemschikker bent of al enige ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen die graag met bloemen werkt.

Het belangrijkste aspect van deze workshop is dat we je leren hoe je met deze delicaat materiaal moet omgaan. Droogbloemen zijn fragiel en vereisen zorgvuldige behandeling om hun schoonheid te behouden. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden, je laten zien hoe je de bloemen het beste kunt behandelen.

Naast een inspirerende en leerzame ervaring, zorgen wij ook voor de nodige ontspanning en verwennerij. Tijdens de workshop voorzien we je van een vers kopje koffie of thee, vergezeld van wat lekkers om de smaakpapillen te prikkelen. Het wordt een gezellige en creatieve middag.

We kijken er naar uit om samen met jou een prachtige taartpunt van droogbloemen te creëren!

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 35,00 per persoon.

Kom met ons mee op deze betoverende reis van creativiteit en ontdekking. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gezellige workshop!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!