Papier-maché figuur versieren

Ontdek de magie van papier-maché!

Kom en doe mee met onze fantastische workshop waarin je jouw eigen papier-maché figuren kunt versieren. Of je nu een hondenliefhebber bent, een kattenfan of gefascineerd door pauwen, we hebben een breed scala aan papier-maché figuren waaruit je kunt kiezen.

In onze workshop Papier-maché figuren versieren, ga je aan de slag met decoupage, dot/stoptechniek of traditioneel beschilderen met acrylverf om je eigen unieke meesterwerk te creëren.

Geen ervaring? Geen probleem! We verwelkomen beginners met open armen en zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Onze instructeurs zullen je begeleiden tijdens het hele proces en je waardevolle tips en trucs geven om het beste uit je creatie te halen.

Wat deze workshop echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om je persoonlijke stempel op je papier-maché-figuur te drukken. Je kunt ervoor zorgen dat je een prachtig decoupage-effect kiest door het te versieren met papier van servetten. Als je liever een meer moderne uitstraling wilt, kun je de dot/stiptechniek gebruiken om abstracte patronen of sierlijke stippen te voegen. En als je innerlijke kunstenaar wil laten zien, kun je je figuur met de hand beschilderen en het tot leven laten komen met je eigen verbeelding.

Maar dat is nog niet alles! Naast het plezier van het versieren van je papier-maché figuur, heb je ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, te socializen en te genieten van een gezellige en inspirerende sfeer. Het is een geweldige kans om creatieve energie te laten stromen, nieuwe technieken te leren en jezelf uit te dagen.

Dus waar wacht je nog op? Doe met ons mee.Schrijf je vandaag nog in en ontdek de vreugde van het versieren van papier-maché figuren. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te zien schitteren!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Deze bijzondere workshop kost slechts €30,00 per persoon, inclusief alle benodigde materialen en koffie en thee met wat lekkers.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Let op: er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!