Natvilten: maak je eigen bolvaas.

Welkom bij onze boeiende workshop natvilten, waar creativiteit en ambacht samenkomen om prachtige kunstwerken te creëren.

Tijdens deze workshop van 3 uur leert u de kunst van natvilten en gaat u aan de slag met het maken van uw eigen unieke bolvaas.

Onze ervaren viltster staat klaar om u stap voor stap door het proces van natvilten te begeleiden. U zult ontdekken hoe wol transformeert van losse vezels tot een stevige en decoratieve vorm. De bolvaas die u tijdens de workshop zult maken, kan dienen als een prachtig decoratief stuk voor uw huis, en u zult versteld staan ​​van de schoonheid die u met uw eigen handen kunt creëren.

Geen zorgen over materialen – wij zorgen voor alles wat u nodig heeft. Van de wol tot de andere benodigdheden, u hoeft alleen maar uw creativiteit mee te nemen.

En wat is een creatieve workshop zonder een moment van gezelligheid? Tijdens de pauze kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, ondersteund van wat lekkers. Dit is niet alleen een kans om zelfs te ontspannen, maar ook om te socializen met mede-deelnemers en uw ervaringen te delen.

De kosten voor deze inspirerende workshop bedragen € 35,00 per persoon.
Dit omvat de begeleiding van onze viltster, alle materialen die u nodig heeft en natuurlijk de koffie en thee met wat lekkers tijdens de pauze.

Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vaardigheden op te doen, uw creativiteit te uiten en een prachtig stuk kunst te maken dat u mee naar huis kunt nemen.

Wij kijken de hele tijd uit om u te verwelkomen in onze workshop natvilten en samen een creatieve en gezellige tijd te beleven. Reserveer snel uw plek en maak u klaar om uw artistieke horizon te verbreden!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbodKijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshop.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!