Naaldtvilten sneeuwpop.

Heb je altijd al willen leren hoe je prachtige sneeuwpoppen kunt maken met de kunst van naaldvilten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Kom en doe mee aan onze workshop “Sneeuwpop Naaldvilten in 2,5 uur” en ontdek de basisbeginselen van deze betoverende ambacht.

Onze viltster zal je stap voor stap begeleiden bij het maken van een schattige sneeuwpop met behulp van de naaldviltechniek. Je leert hoe je losse wol transformeert tot een prachtig winterfiguurtje, vol leven en karakter.

We voorzien je van alle benodigde materialen, waaronder zachte en kleurrijke losse wol en naalden met weerhaakjes, die essentieel zijn voor het creëren van je sneeuwpop. Je leert verschillende technieken, zoals het prikken met de naalden, waardoor de wolvezels samenkomen en vorm krijgen.

Natuurlijk zorgen wij ook voor de nodige brandstof om je creativiteit op gang te brengen. Geniet van heerlijke koffie en thee, vergezeld van wat lekkers, terwijl je je sneeuwpop vormgeeft en met nieuwe vrienden praat.

Aan het einde van de workshop ga je niet alleen naar huis met je eigen unieke sneeuwpop, maar ook met een schat aan kennis en vaardigheden die je kunt toepassen in je verdere naaldvilten avonturen.

Mis deze kans niet om je artistieke kant te verkennen en plezier te hebben in een ontspannen en inspirerende omgeving.

De kosten van deze workshop zijn € 35,00 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!