Naaldvilten pinguïn.

Workshop naaldvilten pinguïn

Duik deze winter in de betoverende wereld van naaldvilten en breng je eigen bijzondere pinguïn tot leven tijdens onze Pinguïn Naaldvilten Workshop!

Naaldvilten is een bijzondere techniek waarbij losse wol met behulp van speciale viltnaalden in elkaar worden verwerkt. Door de naald in de wol te steken, worden de vezels samengedrukt en vermengd, waardoor ze steviger en steviger worden en je de mogelijkheid hebt om driedimensionale vormen te creëren.

Of je nu een ervaren naaldviltenkunstenaar bent of helemaal nieuw in de wereld van naaldvilten, deze workshop is voor iedereen toegankelijk!

Deze 2,5 uur durende workshop kost € 30,00 per persoon. Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigde materialen en een vers kopje koffie of thee met wat lekkers.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

 Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

 Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!