Kerstworkshop: papier-maché rendier of kerststal versieren.

Beste kerstliefhebbers,

De feestelijke geest van Kerstmis komt eraan en we hebben iets speciaals voor jullie in petto! We nodigen jullie uit voor een betoverende workshop waarin we samen kerstfiguren van papier-maché gaan decoreren. Het belooft een creatieve en gezellige workshop te worden vol plezier en kerstsfeer.

Tijdens deze unieke workshop krijgen jullie de kans om je eigen rendier van 53 cm hoog of een 10-delige kerststal transformeren in een prachtig kunstwerk. We bieden twee spannende decoratietechnieken aan waaruit je kunt kiezen:

  1. Papier-maché decoreren met decoupagetechniek: Ontdek de magie van decoupage en maak gebruik van kleurrijke kerstafbeeldingen om je kerstfiguur tot leven te brengen. Met behulp van lijm en papier kunnen jullie een unieke kerstcreatie maken die echt opvalt.
  2. Schilderen: Tijdens deze workshop kunnen jullie je creativiteit de vrije loop laten. Kies voor de fascinerende dot- of stiptechniek om je kerstfiguur te versieren, of schilder het gewoon naar eigen smaak. Er zijn geen grenzen aan jullie verbeelding!

Maak je geen zorgen over materialen, want die zullen voor jullie klaarliggen. Bovendien zorgen wij voor een warme en gezellige kerstsfeer. Jullie kunnen ontspannen met een kopje koffie of thee terwijl jullie je tegoed doen aan wat kerstig lekkers.

Deze workshop is een geweldige gelegenheid om samen te komen, nieuwe vaardigheden te leren en je creatieve talenten te laten zien. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is van harte welkom!

Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in en verzeker jezelf van een plekje in deze betoverende kerstworkshop. Laten we samen een onvergetelijke tijd hebben en ons onderdompelen in de magie van Kerstmis.

Omdat we de materialen voor deze workshop op tijd moeten bestellenHebben wij ruim 3 weken nodig om de materialen te bestellen. Wees dus op tijd met het boeken van je Kerstworkshop!

De kosten voor deze workshop bedragen € 45,00 per persoon

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Let op: er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!