Kerstworkshop: kerststuk maken in retro bak van glas.

Beste Kerst liefhebbers,

Kerst staat voor de deur en wat is er nu gezelliger dan zelf creatief aan de slag te gaan met het maken van een prachtig kerststuk? Wij nodigen je van harte uit voor onze Workshop kerststuk maken in retrobak van glas!

Tijdens deze workshop dompelen we je onder in een sfeer van nostalgie en creativiteit. We gaan aan de slag met echt kerstgroen en creëren een betoverend kerststuk in een prachtige glazen bak in retrostijl. Versierd met prachtige kerstballen en mmoi metalen ring en veel groen wordt jouw kerststuk een uniek pronkstuk voor de feestdagen!

Wij zorgen voor alle materialen, dus je hoeft alleen je creatieve zelf mee te brengen. En om de sfeer nog gezelliger te maken, staat er een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar met wat lekkers in kerststijl.

Belangrijk: Omdat we met vers kerstgroen werken dat we ruim van te voren moeten bestellen is het belangrijk dat je deze workshop ruim van te voren boek.

Deze workshop duurt 2 uur en kost € 35,00 per persoon.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!