Kerstworkshop: dotten mdf kerstboompje met haak op standaard.

Ontdek de Magie van Kerst met Onze Dot-Schilderworkshop!

Heb je altijd al willen leren hoe je prachtige kerstdecoraties kunt creëren met een unieke en creatieve techniek? Dan is onze Kerst Dot-Schilderworkshop iets voor jou!.

Tijdens deze workshop ga je een prachtig MDF-kerstboompje op standaard van ongeveer 30 cm gaat versieren. We gebruiken de dot/stiptechniek om je boom om te toveren tot een waar kunstwerk. Deze techniek maakt gebruik van speciale dotstokjes en stippennen, waardoor je nauwkeurig verschillende verfdruppels in maten en kleuren op het oppervlak plaatst.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een nieuwe creatieve uitdaging of een ervaren kunstenaar die de dot/stiptechniek al vaker heeft uitgeprobeerd, onze workshop is geschikt voor iedereen! Onze ervaren instructeurs zullen stap voor stap bieden begeleiding, zodat je met trots je eigen unieke kerstboom kunt creëren.

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €30,00 per persoon en duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is inclusief alle benodigde materialen, waaronder de speciale dotstokjes, stippennen en gemengde verf. En natuurlijk een vers kopje koffie of thee met wat lekkers.

We kijken gelijktijdig uit om samen met jou de magie van kerst te ontdekken en te genieten van een opwinding en gezellige ochtend vol creativiteit. Doe mee en maak je eigen unieke kerstboom die gegarandeerde blikken zal trekken tijdens de feestdagen!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!