Kerstworkshop: dotten kerstbord.

Uitnodiging voor onze Betoverende Kerstbord dot/stip-schilderworkshop!

De magische tijd van het jaar nadert snel, en we willen je graag uitnodigen voor een betoverende Kerst dot/stip-schilderworkshop!

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met de fascinerende dot/stip techniek om een ​​prachtig MDF kerstbord te versieren. Dit wordt een gezellige en inspirerende middag vol creativiteit en kerstsfeer.

Om ervoor te zorgen dat we allemaal voldoende tijd hebben om te dotten hebben we besloten om de kerstborden vooraf al in kleur te schilderen. Wij zullen de MDF-platen voorzien van een laag zwarte schoolbordverf zodat we direct kunnen beginnen met het aanbrengen van de patronen. Hierdoor kunnen we tijdens de 3 uur durende workshop ons volledig richten op het creëren van prachtige kerstontwerpen.

De materialen die wij nodig hebben voor deze workshop moeten apart besteld worden. We hebben dan ook 3 weken nodig om deze workshop voor te bereiden

Wat kun je verwachten:

  • Stap-voor-stap begeleiding bij het creëren van een uniek kerstbord met de dot/stip-techniek.
  • Gebruik van dotstokjes, stippennen en speciale verf voor mooie heldere stippen.
  • De mogelijkheid om thuis met krijt een persoonlijk kerstboodschap van het kerstmenu op het bord te schrijven.
  • Gezelligheid, creativiteit en een zekere ervaring in feestelijke kerstsfeer.

De kosten van deze workshop zijn €32,50 per persoon. Houd er rekening mee dat als je deze workshop met een groepje wilt boeken we een levertijd van 3 weken op de materialen hebben. Wacht dus niet te lang met het boeken van jullie kerstworkshop. Tijdens de workshop zorgen we voor heerlijke koffie en thee en wat lekkers in kerststijl om de feestvreugde compleet te maken.

Klaar om je creatieve vaardigheden te laten schitteren en je eigen kerstmeesterwerk te maken? Schrijf je dan nu in voor onze Kerst Dot-Schilderworkshop

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!