Grote uil op poten naaldvilten

Beste creatieve vogelliefhebber,

Heb je altijd al willen leren hoe je de mysterieuze schoonheid van een uil kunt vangen in zachte, wollige vorm? Dan is dit je kans! We nodigen je uit voor een betoverende workshop naaldvilten, waarin je in slechts 2,5 uur tijd de basisbeginselen van deze kunstvorm onder de knie zult krijgen.

Tijdens deze workshop word je begeleid door een ervaren viltster, die je alle geheimen van de naaldviltechniek zal onthullen. Je zult ontdekken hoe je met behulp van losse wol een prachtige, levensechte uil op poten kunt creëren. Van het vormen van het lichaam tot het toevoegen van unieke details, je zult versteld staan van wat je met je eigen handen kunt bereiken.

Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat je je helemaal kunt onderdompelen in deze creatieve ervaring. Daarom zorgen wij voor een warm welkom met heerlijke koffie en thee, vergezeld van wat lekkers om je energie op peil te houden. Bovendien stellen we alle materialen tot je beschikking, zodat je met een prachtige uil naar huis kunt gaan als tastbare herinnering aan een geweldige workshop vol creativiteit.

De kosten om aan deze workshop deel te nemen zijn € 32,50 per persoon.

Of je nu een ervaren vilten bent of nog nooit eerder met naaldvilten hebt geëxperimenteerd, deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Dus nodig gerust je vrienden, familie of collega’s uit om samen de magie van het naaldvilten te ontdekken.

Schrijf je vandaag nog in voor deze unieke workshop en geef je creatieve geest de vleugels die hij verdient. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou een prachtige uil tot leven te brengen!

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!