Decoupage tissuedoos of set doosjes in “Hollandse meester of Holland” stijl.

🎨 Ontdek de Creatieve Wereld van Decoupage in Hollandse Meester Stijl! 🎨

Wil je technisch kant van decoupage verkennen en een uniek kunstwerk creëren? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou! Kom en doe mee met onze boeiende Decoupage Workshop, waar je jouw eigen stempel kunt drukken op een tissuebox of 3/4 charmante kleine doosjes, geïnspireerd door de prachtige Hollandse meesters.

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je de fijne kneepjes van de decoupagetechniek – een kunstvorm waarbij je servetten gebruikt om adembenemende ontwerpen te maken. Je kunt kiezen uit een tissuebox of een set van 3-4 kleine doosjes om te versieren. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt deze workshop is geschikt voor iedereen.

We voorzien je van alle benodigde materialen, inclusief prachtige servetten in de beroemde stijl van de Hollandse meesters. Onze ervaren workshopbegeleider zal je stap voor stap begeleiden, zodat je met trots je eigen meesterwerk kunt voltooien.

En zoals elke creatieve sessie goed moet beginnen, verwelkomen we je met een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers om van te genieten.

Deze workshop kost €32,50 per persoon.

Mis deze kans niet om je creativiteit de vrije loop te laten en tegelijkertijd te genieten van een gezellige en inspirerende omgeving.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod

Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!