Creëer je eigen herfsttafreel in glazen windlicht met de naaldvilttechniek!

Het herfstseizoen is in aantocht en wij kunnen niet wachten om je uit te nodigen voor een betoverende workshop: het naaldvilten van een prachtig herfsttafreel van wol in een mooi glazen windlicht met als middelpunt een grote paddenstoel.

Heb je ooit willen experimenteren met de magie van naaldvilten? Dit is je kans! Naaldvilten is een fascinerende techniek waarbij je met behulp van speciale viltnaalden wolvezels samenvoegt en vormgeeft. Het resultaat? Een uniek kunstwerk dat je kunt koesteren en bewonderen.

Tijdens deze workshop zorgen wij voor een overvloed aan kleurrijke wol, zodat je alle herfsttinten kunt gebruiken die jouw hart begeert. Denk aan warme goudtinten, diepe bordeauxrode kleuren en prachtige okertinten die zo kenmerkend zijn voor dit seizoen.

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een prachtige paddenstoel in een windlicht. Afhankelijk van hoeveel tijd je nodig hebt kan je het herfsttafreel compleet maken met een kleine pompoen, blaadjes en wat eikeltjes, maar dat heb je zelf in de hand. Doorwerken dus!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de materialen, want wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Van viltnaalden en matjes tot een ruime selectie aan wolkleuren – we hebben het allemaal voor je klaarliggen.
Bovendien staat er gedurende de workshop heerlijke koffie en thee met wat lekkers klaar om van te genieten terwijl je je in deze inspirerende creatieve wereld onderdompelt.

Of je nu een beginnende naaldviltkunstenaar bent of al wat ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen die geïntrigeerd is door de prachtige wereld van naaldvilten.

De kosten van deze workshop zijn € 40,00 p.p. en je bent ongeveer 3 uur bezig.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbodKijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshop.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!