Creëer je eigen herfst-tafreeltje in pot met de naaldvilttechniek!

De bladeren veranderen langzaam van kleur en er hangt een vleugje magie in de lucht. Wat is er een betere manier om de prachtige herfsttijd te omarmen dan met een betoverende workshop? We nodigen je van harte uit voor onze Herfstworkshop: “Creëer je eigen Herfsttafreeltje met de Naaldvilttechniek”!

Tijdens deze workshop zullen we je begeleiden bij het maken van een sfeervol herfsttafreeltje in een glazen pot, compleet met een schattige paddenstoel. Met behulp van de naaldvilttechniek zullen we de zachte wol omtoveren tot een levensecht herfstlandschap. En dat is nog niet alles! Als er tijd over is, zullen we ook andere kleine figuren maken, zoals een blaadje met een eikeltje en/of een takje.

Maak je geen zorgen over het materiaal, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Je hoeft alleen maar je creativiteit mee te brengen en wij zorgen voor de rest. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker kopje koffie en thee met wat lekkers.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur, waarin we stap voor stap de naaldvilttechniek zullen uitleggen en je begeleiden bij het maken van je eigen herfsttafreeltje. De kosten bedragen slechts €30,00 per persoon, inclusief alle materialen en het genot van onze gastvrije omgeving.

Vanaf 4 tot 14 personen kun je jouw eigen workshop op maat samenstellen. Kies zelf de perfecte datum, tijd en workshop.

Let op: onze workshop vindt plaats op de vide van onze Creatieve cadeauwinkel. Er is een trap van 5 treden naar de locatie, waardoor deze niet rolstoeltoegankelijk is.

Als je wilt meedoen met onze workshop, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je gebruik maken van de Meedoen-regeling van Hart van West Brabant. Via deze regeling kun je vouchers verkrijgen die je kunt inwisselen voor onze creatieve workshops. https://hartvanwestbrabant.forus.io/aanbod
Kijk bij aanbieders naar: Sleutelen aan je toekomst daar staan de vouchers die je kunt gebruiken voor onze creatieve workshops.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws over onze workshops en andere activiteiten te ontvangen.

Succesvol ingeschreven!