Zaterdagochtend 20 november workshop: Lederen schoudertas maken

  • Datum: 20 november
  • Tijd: 10:00 - 12:00
  • Locatie: Zevenbergen
  • Adres: Noordhaven 98, 4761 DC Zevenbergen
  • Kosten: € 49.50
  • Beschikbare plekken: 6(6)

In een leuke workshop onder begeleiding van Heidi van BELLA COLORI  ga je een leuke leren schoudertas maken.

Deze workshops worden gegeven in groepjes van 3 tot 6 personen, waarbij uiteraard de Covid-19 regels in acht worden genomen.

Tijdens deze ca. 2 uur durende workshop wordt je ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna wordt uitgelegd hoe de workshop in zijn werk gaat. Dit is zonder een naaimachine en ook al ben je niet creatief iedereen kan het. De afmetingen van de tasjes zijn 20x13x5 cm.

Er is een grote collectie leder in kleur, prints en (koe)vachten waaruit je een keuze kunt maken. Vervolgens krijg je het benodigde materiaal en gereedschap uitgedeeld. Je krijgt dan de instructies om het tasje in elkaar te zetten. Als afronding kan je nog een leuke sleutelhanger maken.

 

 

Beschrijving:
De afmetingen van de tasjes zijn 20x13x5 cm hebben een kliksluiting op de flap en de schouderband is verstelbaar. De fournituren zijn zilver- of bronskleurig. Je kunt ervoor kiezen om de schouderband afneembaar te maken en er een clutch hengsel erbij te maken tegen een meerprijs van € 5,00.

Ook is er de mogelijkheid om een tas met vachtflap te maken. Op deze tas zit een meerprijs van  € 5,00 per tas.
Bij elke tas zit een bijhorend hartje. Dit hartje kan aan de tas gehangen worden, maar is ook leuk om als sleutelhanger te gebruiken. Wanneer er nog wat tijd over is kan dit hartje extra versierd worden met een kleurrijk lusje etc.

Extra informatie:

De workshops  worden gegeven op de 1e verdieping en zijn daardoor niet rolstoeltoegankelijk.

Belangrijk om te weten is dat wij voor alle activiteiten die we namens Sleutelen aan je toekomst organiseren of op onze locatie plaatsvinden een Stichting in het leven hebben geroepen die het voor iedereen mogelijk kan maken aan onze activiteiten deel te nemen.
Ook als je persoonlijke financiële omstandigheden het eigenlijk niet toelaten kan je toch een aantal keer meedoen! Neem zeker contact met ons op. Natuurlijk hoeft niemand anders te weten dat dit met ons bespreekt en gaan we hier vertrouwelijk mee om.
Wij vertrouwen er ook op dat als je wel draagkrachtig bent je geen gebruik van deze regeling maakt!

Daarnaast kan je ook met ons meedoen via de Meedoen regeling van Hart van West Brabant
https://meedoenhartvanwestbrabant.nl/creatief-en-workshops-cat/